Nyheter

Nya Produkter från Interoll på LogiMAT mässan

Interroll-koncernen, leverantör av materialhanterings logistik, presenterar sina nya produkter och lösningar vid LogiMAT, 13-15 mars 2018, på Stuttgart Trade Fair Centre i Stuttgart, Tyskland.
 
Bland höjdpunkterna finns den nya generationen trummotorer, vilken Interroll nu expanderar med fler diameteralternativ. Interroll kommer att lansera DM0113 och DM0138 – det senaste tillskottet i företagets sortiment av trummotorer på LogiMAT. Den nya generationens enheter ger ett imponerande utbud av fördelar: starkare axlar och kullager ger en särskilt lång livslängd och den extremt stabila designen för planetväxeln gör det möjligt att överföra höga vridmoment med låg ljudnivå. Alla trummotorer i den nya generationen uppfyller kraven i IP69K, den högsta graden av hygienskydd, vilket innebär att de är betydligt snabbare och enklare att rengöra jämfört med traditionella växelmotorer.

Optimerade monterings- och hämtningstider i plockningsprocessen

Interroll kommer också att introducera Carton Wheel Flow. De optimerade bäddarna möjliggör enkel installation med avsevärt förkortad monteringstid. Interroll har gjort betydande förändringar i konstruktionen av sin Carton Wheel Flow-lösning, vilket reducerar antalet profiler som krävs för alla referenser av bäddar med mer än hälften. Den nya konstruktionen konstruktionen för inlastning- och utlastning möjliggör en snabbmontering för direkt anslutning till Pick-to-Light-systemet, vilket ökar hämtningshastigheten per timme. På så sätt kan plockningsprocesser förenklas och optimeras.

Interroll når nya höjder

En prototyp av den nya Interroll Spiral Lift kommer att visas för första gången i förväg innan lanseringen sommaren 2018. Bland styrkorna märks utomordentligt små krav på golvutrymme, vilket möjliggör optimal användning av utrymme. Interroll Spiral Lift kan konfigureras från 45-gradersmoduler och ger en energieffektiv och låg ljudlösning, vilket ger användaren maximal flexibilitet.