Nyheter

UNDERHÅLL på Svenska Mässan: DENIOS lanserar flera produktnyheter på Underhållsmässan

– Vårt mål är att utveckla hela marknaden för miljösäkerhet och arbetssäkerhet . Därför är det extra roligt att ha så många produktnyheter att visa på underhållsmässan, säger Elina Pöyliö Jacker, Marknadschef på DENIOS AB.

Några av nyheterna som har premiär på den svenska marknaden är Fatkärran Secu Comfort, Vario Uppsamlingskärl för kannor och dunkar, utdragbart kemikalieskåp Scoper samt DENSORB absorbenterna Economy plus.

– Vid utvecklingen av våra produkter tittar vi mycket på ergonomi och arbetsplatssäkerhet för att få ett så bra flöde som möjligt i arbetet. Varje detalj är genomtänkt och funktionell såsom exempelvis fatkärran Secu Comfort. Det är en helt ny typ av fatkärra, där hantering och förflyttning sker på ett mycket enklare vis än traditionella fatkärror. Här kan alla medarbetare oavsett storlek förflytta fulla 200 liters fat på egenhand, avslutar Elina Pöyliö Jacker.

DENIOS AB finner du i B-hallen monter B08:50. Produktnyheter som visas på UNDERHÅLLSMÄSSAN:

Fatkärra Secu Comfort

Ingenjörsglädje och produktutveckling när den är som bäst! Med fatkärran Secu Comfort tas stora och tunga fat upp och transporteras enkelt > du klarar allt på egenhand. Kärran klarar 60-till 220-liters stål- och plastfat.

Scoper brandklassat kemikalieskåp

Mycket förvaring på liten yta erbjuder nya Scoper. Förvara lacker, färger, lösningsmedel, aerosoler eller andra kemprodukter säkert direkt vid arbetsplatsen samtidigt som myndigheternas krav uppfylls.

Absorbentserien ECONOMY PLUS

Finns i version som både Ark och Rulle. Slitstark absorbent med förstärkt ytskikt och hög riv hållfasthet även när den är mättad.

Vario kar för kannor och flaskor

Praktiska kar för säker förvaring av småbehållare. Tack vare den förhöjda kanten står behållarna stadigt i hyllor eller vid förflyttning. Galler förenklar hanteringen vid stationär förvaring,

LubriFlex ergonomisk kanna

Kannan med stor öppning för bekväm och säker påfyllning. Ergonomiskt handtag och lång pip säkerställer säker avtappning även på svåråtkomliga ställen. Kemikaliebeständig och UV-stabiliserad kanna i volymerna 10, 5 och 2 liter.