Nyheter

SKF rekryterar 180 studenter för sommarjobb

Varje år tar SKF emot 150-180 högskole- och universitetsstudenter för en rad olika arbetsuppgifter. Just nu pågår rekryteringen för fullt. 

 Vi rekryterar elever från SKF:s Tekniska gymnasium och studerande på universitet och högskolor, helst med teknisk utbildning. För arbetsuppgifter inom stödfunktionerna krävs att man läser lämplig inriktning på universitet eller högskola, säger Lotta Jobäck chef för HR Service Center på SKF Sverige.

Göteborg 2018-02-13: SKF söker sommarjobbare inom bland annat produktutveckling, processutveckling, inköp, logistik, kvalitet, kundservice, ekonomi, kommunikation, kundservice eller HR.

Det råder hög efterfrågan på SKFs produkter och inom produktionen behövs sommarjobbare som operatörer, logistikmedarbetare och truckförare. Anställningen brukar sträcka sig över 6–10 veckor och arbetstiden varierar från dagtid till olika typer av skift. Lotta Jobäck menar att jobb inom produktionen är en viktig inkörsport för den som är intresserad av att göra karriär inom industrin.

– De produktionsrelaterade uppgifterna innebär du ingår i ett arbetsteam i vår produktionsprocess. Här får du en bra förståelse för tillverkning som ger en mycket bra grund för den som vill fortsätta jobba och utvecklas till andra roller inom industrin.