Nyheter

ME förstärker med arbetsrättsjurist

…på Maskinentreprenörerna (ME). Han kommer utgå ifrån stockholmskontoret och tillträder sin tjänst den 31 mars 2018.

– Jag ser fram emot att jobba nära medlemsföretagen och att fortsätta arbeta i positiv anda med de fackförbund jag arbetat med tidigare och som även ME har avtal med.

Claes kommer närmast från en tjänst som arbetsrättsjurist och förhandlare på Sveriges Byggindustrier där han bland annat varit avtalsansvarig för Byggavtalet. Dessförinnan har han varit förhandlingschef och chefsjurist under ett antal år på Plåt & Ventföretagen, plåtslageribranschens bransch- och arbetsgivarförbund.Claes har varit verksam jurist och förhandlare i cirka tio år och har en juristexamen från Lunds Universitet.

– Vi är mycket glada att ha kunnat knyta Claes till oss, säger Hampe Mobärg, VD för Maskinentreprenörerna. Med Claes får vi en person som har en gedigen förhandlarerfarenhet och bred juridisk erfarenhet från byggbranschen och arbetsrättsliga frågor.