Nyheter

PowerPact B – ny effektbrytare från Schneider Electric

Med robust design, en kompakt storlek och användarvänlighet gör den nya effektbrytaren PowerPact B jobbet snabbare, enklare och säkrare än någonsin.

Schneider Electric presenterar nu PowerPact B, en ny effektbrytare i PowerPact Multistandard-serien, utvecklad för bättre effektivitet och säkerhet. PowerPact B är robust i ett kompakt format och är enkel att installera.

– Den här effektbrytaren gör det både säkrare och snabbare för panelbyggare och installerare att utföra alla arbetsuppgifter. EverLink-tekniken och lättinstallerade tillbehör gör den till ett självklart val, säger Kent Andersson, produktchef för lågspänningsbrytare på Schneider Electric.

ab schneider bild

PowerPact B ger säkra och pålitliga anslutningar över tid genom den patenterade tekniken EverLink. Tekniken minskar risken för negativa effekter av temperaturförändringar och vibrationer. Den kortar också monteringstiden och bibehåller åtdragningsmomentet för kabelanslutningen över tid.

Effektbrytaren kommer i 1,2,3 och 4-poliga versioner. Med inbyggt fäste för DIN-skena och montageplåt möjliggör flexibel montering och möjlighet att installera till exempel vridhandtag gör det enkelt att anpassa enheten efter specifika behov.

Produkten finns tillgänglig från 15A till 125A i brytförmågorna 18 till 65 kA vid 480 volt. Det är en Schneider Electric Green Premium-produkt vilket garanterar att den lever upp till de senaste miljöbestämmelserna.

Redaktionen