Nyheter

ISE 2018: Panasonic skapar holografisk “showstopper”

Panasonics “showstopper” har blivit ett ”måste se”-inslag på ISE-mässorna under de senaste åren. Från live catwalks till projektionsmappade sportbilar, 4K-robotskärmar och magiska shower med rörlig projektion.

På ISE-mässan i Amsterdam 6-9 februari 2018 kommer besökarna ännu en gång att få se Panasonic skapa ett ”måste se”-inslag på utställningen genom att kombinera levande underhållare, laserprojektionsteknologi, 3D-mapping och autospårning, vilket gör att publiken undrar var de levande artisterna börjar och projektionerna slutar.

– Där finns en magisk omgivande projektionsmapping, som är svår att uppnå med andra visuella tekniker, säger Thomas Vertommen, Panasonic European Product Marketing Manager. Laserprojektionsteknologi har förmågan att engagera människor och väcka saker till liv med övertygande och berättande upplevelser.

ab show

Panasonic presenterar en showdesign på temat Painting with Light och samarbetar med Novaline, som levererar ett osynligt projektionsskärmmaterial som i kombination med laserljus från Panasonics 3-chip DLP™-laserprojektorer skapar en mycket ljus och realistisk bild.

Panasonic kommer återigen att samarbeta med Blacktrax and Disguise (d3-teknologier) som tillhandahåller spårningslösningen och servertekniken bakom live-showen.

Se gärna Panasonics ”showstopper” i Hall 1, monter H20.

Redaktionen