Nyheter

Samarbete stärker CloudPros position i Göteborgsregionen

Moderna lösningar ska främja både CloudPro och QLogic när IT-företagen nu kliver in i ett spännande samarbete. För CloudPro skapar det framför allt möjlighet att växa med sin leverans i Göteborg.

– Det är glädjande att vi har hittat en trygg och modern partner som dessutom passar in i vårt strategiska arbete för att växa i regionen runt Göteborg, säger Gurra Gustafsson, VD för CloduPro AB som har sitt huvudkontor i Karlstad.

Tack vare samarbetet med QLogic kan CloudPro nå ut med sitt tjänsteregister på en bredare front. Inte minst tack vare en ny och modern infrastrukturlösning och utifrån det kan vi ta sikte på att fortsätta skapa en hög kundnöjdhet.

– Vi är väldigt stolta över utnämningen från Radar där vi utsågs till bäst i Sverige när det kommer till kundnöjdhet inom infrastruktur och drift. Nu ser vi fram emot att fortsätta skapa samma operativa, taktiska och strategiska värden för våra kunder – nu tillsammans med QLogic, säger Gurra Gustafsson.

ab qbis

QLogic sökte en lösning som kunde förbättra och modernisera både sin egen och sina kunders IT-miljö. Där kommer CloudPro in i bilden.

– Vi ökar vår leveransförmåga och kan bättre möta våra kunders krav på prestanda på moderna driftstjänster. Vår gemensamma kunskap och CloudPros teknik gör oss till ett starkt team, säger Robert Dahlin, CTO på QLogic AB som har sitt säte i Göteborg.

På bilden: Gurra Gustafsson, VD för CloudPro och Andrew Johnston, CEO för QLogic.
Redaktionen