Nyheter

Pappa: ”Jag vill ha en italienare”

Länge har marknaden för verktygslådor varit dominerat av tillverkare som försökt göra verktygslådorna så billigt som möjligt. Ofta tillverkade i Kina och ofta av mycket svagt och billigt material.

Plano, en ledande italiensk tillverkare av verktygslådor och verktygsbärare, har istället enbart satsat på de allra högsta materialkvaliteterna.

Därför använder man endast kompositmaterial vid tillverkning av sina verktygslådor. Detta material är extremt starkt. Mer än 4x starkare än konkurrenterna. En skillnad som kan avgöra om produkten klarar jobbet eller snart går sönder.

a splab

I satsningen på högsta kvalitet ingår även designen och utformningen av produkterna som utmynnat i ett unikt samarbete med Porsche Design, som endast samarbetar med den ledande tillverkaren i sin bransch, och resulterat i modeller som 911, 959 och liknande. Precis som de klassiska Porschemodellerna.

Alla verktygslådor omfattas av Planos Lifetime Warranty.

Hemsida: http://www.safetrack.se/sv/Start/Produkter/Forvaring
Plano: http://www.plano.it/

Safetrack Baavhammar AB representerar det italienska företaget, Plano, som är en av de ledande tillverkarna av innovativa produkter för yrkesproffs och hemmafixarna, med unik design och allra högsta kvalitet.

Fotnot:
Pappa, jag vill ha en italienare är en EP från 1988 av Galenskaparna och After Shave. Sången är med i filmen Stinsen brinner.

Redaktionen