Nyheter

Rototilt Group siktar mot toppen med Udominate Basket

Vindelnföretaget Rototilt Group fortsätter sin satsning som en av huvudsponsorernatill Udominate Basket i Luleå under säsongen 2017/2018.

– Udominate befinner sig på en resa med höga ambitioner, en resa som liknar vår egen på många sätt, säger Per Väppling marknads- och försäljningschef på Rototilt Group AB.

Rototilt har varit en huvudsponsor till Udominate sedan 2015 och ser ett fortsatt samarbete som en viktig del i att stärka varumärket, framförallt ur ett arbetsgivarperspektiv där Udominate står för jämställdhet, mångfald samt professionalism i alla led.

– Udominate håller en basketnivå i världsklass vilket inspirerar unga killar och tjejer på ett föredömligt sätt, säger Per Väppling. Vi delar både värderingar och höga målsättningar; Udominate spelar i två Europaligor och siktar på SM-guld, Rototilt utvecklar sin världsledande position med smarta tekniska lösningar samt internationell etablering.

Mångfald och jämställdhet som en styrka som bidrar till framgångar. Det gäller såväl på arbetsplatsen som inom idrotten.

qpsmmjvbluavfd6kdclc
– I vår tillväxt har vi ett stort behov av kompetenta medarbetare. Genom samarbetet med Udominate ser vi möjlighet att locka fler unga till teknikbranschen och få fler ambassadörer för Rototilt. Vi har dessutom under åren som gått haft ett mycket professionellt samarbete med Udominate såväl på arbetsmarknadsmässan Uniaden i Umeå så som aktiviteter för de anställda, kunder och andra intressenter till företaget,säger Per Väppling.

Inför säsongen pågår redan planering av gemensamma aktiviter för Rototilt och Udominate.

– Vi är otroligt glada att fortsätta vårt samarbete med Rototilt även denna säsong, där vi båda har lyckats erövra Europa med storm. Vårt samarbete betyder trygghet för oss som förening, en trygghet som bidrar till att vi kan fortsätta satsa på vår verksamhet för att få fler damidrottare på elitnivå, säger Lisa Åström, sälj- och marknadsansvarig för Udominate Basket.

Rototilt är världens ledande tillverkare av tiltrotatorer, tillbehör och styrsystem.

Foto: Udominate Basket, Axel Löf
Redaktionen