Nyheter

Morakniv gör unik Mora IK-kniv lagom till SHL-premiären

På torsdag går säsongens första SHL-match av stapeln i Mora. Lagom till torsdagens hemmapremiär lanseras en specialdesignad Morakniv i Mora IK:s färger.

Den specialdesignade kniven är en variant av modellen Pro S, en av knivtillverkarens mest populära hantverksknivar. Nu har skaftet fått en mörkgrön touch och på den röda knivslidan finns Mora IK:s klubbmärke tryckt.

För varje såld kniv går 5 kronor till Mora IK. Kniven kommer att finnas till försäljning i Morakniv Concept Store, i den egna konceptbutiken på Kyrkogatan i Mora, från och med dagen för premiärmatchen, torsdag 21 september. Inom kort kommer den även att finnas hos ett antal lokala byggvaruhus och i Mora IK:s supportershop.

a morakniv

– Självklart vill vi göra något extra nu när SHL-säsongen står för dörren. Vad passar då bättre än en riktigt fin Morakniv i Mora-lagets färger? Nu hoppas att det kommer börja dyka upp Mora IK-knivar på byggen, i verktygslådor och hos hemmafixare runt om på orten, och kanske även runt om i Dalarna, framöver så att det verkligen märks att Mora är på tårna. Dessutom är det en kul möjlighet för alla fans och supporters att visa sitt stöd för laget, säger Henk Noback, VD på Morakniv.

Redaktionen