Nyheter

D-Link lanserar nya säkerhetskameror för smidig, pålitlig och diskret hemövervakning

De nya HD Wi-Fi-säkerhetskamerorna från D-Link erbjuder högkvalitativa bilder i 720p HD-upplösning, ljud- och rörelsedetektion, samt skickar meddelanden och videouppspelning till din mobil via mydlink Lite-appen.

D-Link lanserar nu två nya, diskreta och prisvärda HD Wi-Fi kameror av mindre format för enkel och pålitlig hemövervakning – DCS-8000LH Mini HD Wi-Fi Camera och DCS-8100LH HD 180 degree Wi-Fi Camera, med mängder av funktioner för en gedigen övervakning.

Kamerorna är utrustade med Wi-Fi-funktioner, som erbjuder den räckvidd och höga bandbredd som krävs för sömlös 720p HD-videouppspelning, samtidigt som de fortfarande är kompatibla med äldre trådlösa enheter.

Båda kamerorna har inbyggda ljud- och rörelsesensorer, som automatiskt skickar varningsmeddelanden till ägarens mobila enhet om kameran upptäcker något avvikande.

Övervakning nattetid underlättas tack vare enheternas inbyggda IR LEDs-funktioner, som möjliggör videoinspelningar i komplett mörker.

adlink

Både kamerorna integrerar med D-Links hemsida och nuvarande Smart Home-app mylink Lite, som låter ägarna få meddelanden, direktsända videoflöden och manuella videoinspelningar till sina mobiler.

Historiskt så har denna höga övervakningsnivå varit reserverad endast för avancerade professionella säkerhetssystem, men tack vare dagens avancerade Wi-Fi-teknologi och smartphones kan den idag nyttjas av alla.

De viktigaste fördelarna:
Kopplar enkelt upp till trådlöst nätverk – enkel installation och konfiguration av kamerorna överallt med Wi-Fi
Användarvänliga – kamerorna är kompatibla med D-Links nuvarande Smart Home app, som är lätt att installera och använda. De integrerar med flera enheter för att skapa en användarvänlig Smart Home-upplevelse
Foton och videoklipp – kan sparas direkt till en mobil via appen. DCS-8100LH har även en microSD-kortplats, så att foton och videor kan sparas lokalt.
Ljud- och rörelsesensorer – automatiska aviseringar till kundens mobil om något händer.
Fjärrkontroll – med appen kan kunder se och hantera kamerorna på distans, samt manuell videoinspelning
Kompakt, obemärkt design – båda kamerorna blandar sig subtilt med omgivningen så det passar alla inredningar, oavsett var kamerorna är placerade
Högkvalitativ kamera – 4x digital zoom, nattläge upp till 5 meter och hög kvalité 720p HD lösning möjliggör en klar bild av ditt hem eller företag
Brett synfält – för att ge kunderna en helhetssyn har båda kamerorna brett synfält. DCS-8000LH har 120 graders och DCS-8100LH har 180 graders synfält
Two-way audio – DCS-8100LH har tvåvägs-audio, som låter användarna lyssna och prata via mobilen.

Om D-Link
D-Link har designat, utvecklat och tillverkat prisbelönta nätverks-, videoövervaknings-, lagrings- och trådlösa automationslösningar för hemmet i 30 år. Som världsledande företag inom uppkoppling har D-Link omvandlat företagsnätverk och utrustat företag för att effektivera arbetet. D-Link är även en viktig faktor för det smarta hemmet, genom att förenkla och göra det mer prisvärt för människor världen över att övervaka, automatisera och styra sina hem, oberoende av tid och plats, genom att använda sina smartphones eller surfplattor. D-Links omfattande utbud av innovativa, högpresterande och intuitiv teknik finns tillgängligt för både företag och privatpersoner genom företagets globala nätverk av olika kanaler och detaljhandelspartners och tjänsteleverantörer.