Nyheter

Hydroscand öppnar filial i Falköping

Den 4 september tar Hydroscand över den tidigare återförsäljarens, BS Verkstäder AB, slangverkstad i Falköping.

Till en början kommer Hydroscand att fortsätta att bedriva verksamheten i samma lokaler som BS tidigare gjort. BS kommer fortsättningsvis fokusera på sin kärnverksamhet som är underhåll, service och ombyggnad av järnvägsfordon samt tillverkning av växeldriv till bangårdar och industrispår.

Idag är butiken ca 200 m2, men redan i början av nästa år kommer butiken att flytta till större lokaler i närheten. Flytten möjliggör för butiken att växa i storlek till nästan det dubbla.

– Tillsammans med filialerna i Vara och Skövde kommer butiken i Falköping att arbeta för att ge en bättre och mer tillgänglig slangservice för Hydroscands kunder i Skaraborg, säger Pontus Nygren, marknads- och försäljningschef på Hydroscand i Sverige.

Även tjänsten SlangExpress kommer finnas tillgänglig för kunderna i Falköping i samband med att Hydroscand utökar med ytterligare en servicebuss som kommer att utgå från filialen i Skövde.

I den nya butiken kommer Per Lundqvist och Robin Johansson att arbeta. Båda har sedan tidigare stor erfarenhet av produkter och tjänster inom kategorierna slang och ledningskomponenter.

Redaktionen