Nyheter

Upplev nya Volvo XC60 med Volvo och Uber

Nu tar Volvo Car Sverige tillsammans med teknikföretaget Uber ett nytt och spännande grepp i lanseringen av nya Volvo XC60. Under tre helger kan intresserade kunder uppleva och provköra Volvos senaste modell tillsammans med en expert. Detta är helt kostnadsfritt.

Det annorlunda projektet startar i Göteborg i dag torsdag den 10 augusti och fortsätter sedan till Malmö och Stockholm. Så här ser schemat ut:

Göteborg 10-12 augusti

Malmö 17-19 augusti

Stockholm 24-26 augusti

Det finns tre bilar till förfogande vid varje tillfälle och tiden är mellan nio på morgonen till nio på kvällen.

Upplev nya Volvo XC60 med Volvo och Uber
-Vi vill finnas där våra kunder finns och ge dem möjligheten att få uppleva vår senaste modell. Det ska bli mycket intressant att få ta del av resultatet, säger Jonas Eriksson, sponsor- och eventansvarig på Volvo Car Sverige.

Rent praktiskt bokas en tur med bilen via Ubers app samt att möjligheten också blir synlig via Volvo Car Sveriges sociala kanaler. En chaufför kommer till bokad hämtningsplats. Chaufförerna är anställda i Volvohandeln, är experter på nya Volvo XC60 och kan därför samtidigt berätta om innehållet i Volvos nyaste SUV.

– Antingen så väljer man att bara åka med, eller så kör man själv. Vi vill ge den upplevelse som passar respektive person bäst, säger Jonas Eriksson.

Om det gäller att provköra finns också alkomätare i bilarna för försäkran om att den som kör är redo för att göra det.

Helgen vecka 35 är det stor aktivitetshelg för nya Volvo XC60 hos svenska Volvoåterförsäljare. Då blir bilen tillgänglig for provkörning över hela Sverige.

– Avsikten med denna aktivitet är att väcka intresse för nya Volvo XC60 inför aktivitetshelgen. Blir någon intresserad av att lägga en order eller att i efterhand få veta mer om bilen så är vi beredda på det, säger Jonas Eriksson.

De personer som kör eller åker med sätter betyg på nya Volvo XC60 likt Ubers system där man får betygsätta sin upplevda resa med dem.

Redaktionen