Nyheter

Succé för lansering av Trejon Multiforest på Elmia

Trejons nya modellserie skogsvagnar, Multiforest – New Edition, fick stor uppmärksamhet på världens största skogsmässa Elmia Wood. 

– Både svenska och utländska besökare visade stort intresse för New Edition. Det känns väldigt positivt för det här är en produkt som vi tror har stort potential internationellt, säger Michael Saure, Export Manager, Trejon.

Det var under Elmia Wood som nya modellserien Trejon Multiforest visades upp första gången. Mässan som är världens största skogsmässa hade 41 834 unika besökare och i år var andelen internationella besökare fler än någonsin. De besökare som stannade till i Trejons monter hade många frågor om den nya modellserien skogsvagnar.

– Lanseringen blev väldigt lyckad. Kunderna var väldigt intresserade av de ökade lastarealerna och utökade nyttolasterna. Det tillsammans med de nya smarta detaljerna på vagnarna och kranarna gjorde att många ordrar skrevs, säger Michael Saure, Export Manager, Trejon.

Trejon Multiforest är konstruerad för tuffa förhållanden och med modellserien New Editionen är skogsvagnarna tagna till ännu högre nivåer. Det är vagnar mellan 6,5 till 10,5 ton som har fått nya benämningar och uppgraderingar. Den nya modellserien har fått uppgraderade grindar där last-arean har blivit större för att passa till de aktuella storlekarna på vagnarna.

Serien har nya hjulaxlar med ökad kapacitet och fler enklare alternativ för olika bromssystem. Dragbommen är nu bultad och är justerbar mellan hög och låg position. Även dragöglan, i DIN-standard, kan justeras i höjdled. Modellserien är också framtagen för att öka säkerheten. Bankarna har blivit förstärkta och utrustade med räfflade ytor som ger stabilare last, samt öglor för enkel lastsäkring.

Produktions- och leveranstid är hösten 2017.

Redaktionen