Nyheter

Projektengagemang rekryterar regionchef

Den växande teknik- och arkitektkoncernen fortsätter sin frammarsch och rekryterar nu Tord Larsson-Steen till rollen som regionchef för Mitt/Väst inom affärsområdet Industri & Energi. Närmast kommer Tord Larsson-Steen från IT-konsultföretaget LearningWell där han varit vice koncernchef.

Projektengagemang grundades 2006, finns på fler än trettio orter runtom i landet och består idag av mer än 1 000 medarbetare. Koncernen erbjuder tjänster inom arkitektur, industri och energi, installation samt bygg och anläggning och har höga tillväxtambitioner.

Nu rekryterar man Tord Larsson-Steen till rollen som regionchef för region Mitt/Väst inom affärsområdet Industri & Energi. Inom regionen finns cirka 100 medarbetare fördelade främst på orterna Karlstad, Köping, Vargön Åmål, Skövde, Lidköping och Örebro. Affärsområdet är en komplett leverantör av tjänster till företag verksamma inom industriell produktion.

– Tords erfarenhet från de branscher vi verkar inom kompletterar oss på ett bra sätt. Han har ett stort kunnande inom digitalisering, vilket kommer att kunna föra vår affär ytterligare framåt. Dessutom är han en bra person med sunda värderingar och kommer att passa väldigt väl in i vår kultur, säger Hans Paulsson, Affärsområdeschef på Projektengagemang.

Närmast har Tord Larsson-Steen arbetat som vice koncernchef och vd för dotterbolaget West på IT-konsultföretaget LearningWell. Innan det var han vd för InPort Intelligent Port Systems AB som utvecklar affärssystem för hamnar och terminaler. Före det har han nästan 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom industrin.

pe nytt jobb

– Att komma till Projektengagemang känns inspirerande och utmanande. Det är ett företag som är på frammarsch och som fyller en viktig funktion för samhället. Industri är något jag vurmar för och jag vill att vi ska komma ännu närmare våra kunder, fungera än mer som en partner, för att ytterligare kunna höja värdet i deras affär, säger Tord Larsson-Steen.

Tord Larsson-Steen börjar sitt nya uppdrag den 2 oktober.

Redaktionen