Nyheter

Designa din drömhiss med Cibes Lift Creator

Cibes Lift lanserar ett nytt designverktyg som gör det möjligt för vem som helst att skapa sin egen drömhiss. Verktyget heter Cibes Lift Creator och ligger öppet för alla att använda på Cibes Lifts hemsida.

Cibes Lift Creator gör det möjligt att skapa, spara och dela en hisslösning med andra på några minuter. Designen kan även användas som underlag vid en framtida prisförfrågan. Tanken är att Cibes Lift Creator skall göra det både enklare och roligare att planera med hiss.

a cibes

– Cibes Lift Creator gör det enkelt för våra kunder att designa sin drömhiss. En kund kan snabbt visualisera våra hissar i olika typer av miljöer. Det är bara att sätta igång att skapa med hjälp av färger och material utan egentliga förkunskaper. Vem som helst kan bli en fullfjädrad hissdesigner i Cibes Lift Creator, säger Anna-Carin Landelius, Marknadskommunikationsansvarig på Cibes Lift Group.

Cibes Lift Group är Europas ledande tillverkare av lågfartshissar för offentliga och privata miljöer. Koncernen utvecklar, tillverkar och säljer hisslösningar med modeller från små plattformsstorlekar avsedda för privata hem, till stora hissar för kommersiella byggnader med max laster upp till 1000 kg. Distributörerna återfinns i 48 länder och produkterna säljs under varumärkena: Cibes Lift, Kalea Lifts och NTD Lifts. Företaget är under stark tillväxt och omsätter idag drygt 700 M SEK, ca 360 anställda i fjorton länder med huvudkontor och tillverkning i Gävle, Sverige.

Redaktionen