Nyheter

Trejon presenterar Multiforest – New Edition

Trejon lanserar sin nya modellserie New Edition med en rad uppgraderingar och förbättringar. Den kommer visas för första gången i Trejons monter på Elmia Wood 2017, i Jönköping.

Trejon Multiforest är konstruerad för tuffa förhållanden och med modellserien New Editionen är skogsvagnarna tagna till ännu högre nivåer. Det är vagnar mellan 6,5 till 10,5 ton som har fått nya benämningar och uppgraderingar.

– Samtliga modeller har flera unika egenskaper. Exempelvis är de lätta att köra, ger hög åtkomlighet och är stabila och säkra i sin konstruktion. Med nya Trejon Multiforest har vi tagit ännu ett steg i både styrka och säkerhet, säger Henrik Johansson, VD Trejon.

wood

Den nya modellserien har fått uppgraderade grindar där last-arean har blivit större för att passa till de aktuella storlekarna på vagnarna. Serien har nya hjulaxlar med ökad kapacitet och fler enklare alternativ för olika bromssystem. Dragbommen är nu bultad och är justerbar mellan hög och låg position. Även dragöglan, i DIN-standard, kan justeras i höjdled.

– Vi tror också på New Edition som exportprodukt och att den kommer tas emot väl på befintliga och nya marknader. Med det breda tillbehörsprogrammet kan modellserien anpassas efter varje användares unika behov, säger Michael Saure, Export Manager, Trejon.

Trejon Multiforest – New Edition är också framtagen för att öka säkerheten. Bankarna har blivit förstärkta och utrustade med räfflade ytor som ger stabilare last, samt öglor för enkel lastsäkring.

Modellserien visas för första gången i Trejons monter, 160, på Elmia Wood i Jönköping.

Redaktionen