Nyheter

Acconeer tecknar distributionsavtal med Glyn Limited

Radarteknikföretaget Acconeer AB har tecknat ett distributionsavtal med Nya Zeeländska Glyn Ltd, en distributör i Nya Zeeland och Australien. Inledningsvis avser avtalet radarsensorn A1, moduler och utvärderingskit och täcker både den nya zeeländska och australiska marknaden.

– Vi är mycket nöjda att kunna meddela att vi har skrivit avtal med Glyn Ltd. Att hitta de bästa samarbetspartnerna i olika geografiska regioner är en mycket viktig del av vår utrullningsstrategi. Genom vår försäljning via Digi-Key har vi sett ett stort intresse från regionen så ett logiskt nästa steg var att hitta en lokal partner som kan öppna möjligheten för oss att leverera stora produktvolymer till Nya Zeeland och Australien. Glyn Ltd kommer att vara en viktig partner för oss i vår vidare utveckling, säger Lars Lindell, VD för Acconeer. 

– Glyn har följt utvecklingen för Acconeers unika radarsensor under en tid och våra kunder har visat ett stort intresse för den här nya teknologin. Vi har ett antal pågående projekt där Acconeers radar ser ut att vara den bästa lösningen. Våra kunder efterfrågar ständigt nya innovativa teknologiska lösningar och med Acconeers radar kan vi erbjuda marknaden en helt ny och potentiellt disruptiv teknologi. Vi ser fram emot att kunna introducera Acconeers sensor till fler aktörer på våra marknader, säger Mike Benson, Managing Director för Glyn Ltd.

Bild: Gerd Altmann