Nyheter

Delta Minerals ingår försäljningsavtal med Organic Market

Delta Environmental Projects har ingått ett försäljningsavtal avseende export med Organic Market Ltd.

Delta Environmental Projects har ingått ett försäljningsavtal med Organic Market Ltd. Initialt ska 50 000 ton per månad levereras, som ska öka till 100 000 ton per månad. Material har säkerställts genom avtal med Deltas underleverantörer i CotaBato samt Legazpi. På sikt är det Deltas mål att leverera från egna produktionsanläggningar.

– Det är ytterst glädjande att vi nu ingått detta exportavtal och vi arbetar intensivt med att påbörja leveranserna. Marknaderna i och omkring Filippinerna har det senaste året markant förbättrats. Detta ger Delta Environmental Projects goda affärstillfällen, säger Håkan Gustafsson, VD i ett pressmeddelande.

Fakta om Bolaget

Delta Environmental Projects AB är ett bolag vars aktier handlas hos Graviton. Det är ett publikt svenskt aktiebolag som är moderbolag i en koncern med rättigheter att genomföra miljöprojekt för eroderat material i Filippinernas floder med regionala/lokala myndigheters tillstånd. Bolagets mål är att utvinna fyllnadssand och byggmaterialsand för export och den inhemska marknaden.

Bild: Gerd Altmann